__________

Graffiti PR își extinde portofoliul de marketing sportiv și sponsorizări cu proiectele Sports Festival și Transylvania Open

Graffiti PR, una dintre cele mai importante agenții de relații publice din România, este noul partener strategic pe zona de sponsorship & media partnerships ai Sports Festival și Transylvania Open. Graffiti PR va coordona astfel, eforturile de reprezentare și intermediere a parteneriatelor comerciale sau media, pentru cel mai mare festival dedicat sportului din România, respectiv singurul turneu WTA 250 din țara noastră.

 

Sports Festival și Transylvania Open au în spate o echipă care crede enorm în proiect, ceea ce ne-am dorit și de la agențiile partenere cu care dezvoltăm mai departe aceste evenimente. Avem în față două proiecte extraordinare, care-și propun să contribuie la dezvoltarea sportului de masă, la găsirea mixului potrivit de sport și entertainment, menite să devină locuri de referință pentru fanii sportului din Europa Centrală și de Est. Am ales Graffiti PR nu doar mulțumită anvergurii agenției, dar și specializărilor în marketing sportiv și sponsorizări.”, a declarat Patrick Ciorcilă, Movement Team (organizatori Sports Festival și Transylvania Open).

 

Sports Festival - Singurul festival dedicat sportului din România, revine în acest an cu surprize și super evenimente care vor aduce în fața publicului campioni de talie mondială. Cea de-a treia ediție va avea loc în perioada 9-12 iunie 2022, în Cluj-Napoca și, va însemna 4 zile în care sportul își prezintă tot universul pentru publicul amator sau profesionist. Peste 20 de sporturi, din cele mai diverse, pot fi încercate gratuit de participanți de orice vârstă. Simona Halep, Horia Tecău, Gheorghe Hagi și Adrian Mutu vor juca super demonstrative pentru fanii tenisului și ai fotbalului care sunt prezenți la SPORTS FESTIVAL! Alături de aceste legende ale sportului din România, va fi prezent Patrick Mouratoglou, unul dintre cei mai importanți antrenori de tenis din lume, pentru Masterclass-ul ”The Art of Coaching”.

 

Transylvania Open - Transylvania Open WTA250, turneul care te poartă în lumea magică a tenisului, revine la Cluj-Napoca în 2022. A doua ediție a turneului de tenis Transylvania Open WTA 250 va avea loc în perioada 8-16 octombrie 2022, iar meciurile se vor juca pe hard, în BT Arena. În cadrul acestui eveniment, 32 de jucatoare se vor întrece la simplu și 16 echipe la dublu. În joc vor fi puse 280 de puncte WTA și premii de 275.000 de dolari. Turneul va fi difuzat la nivel global, în peste 150 de țări.

 

“Fondatorii Sports Festival și Transylvania Open ne-au oferit oportunitatea de a lucra pentru unul dintre cele mai serioase și entuziasmante proiecte private din sportul românesc, o categorie unde am notat în ultimii ani efervescență, însă puține inițiative

 

mature, pe termen lung. Acest parteneriat aduce echipei de Sport și Sponsorizări din Graffiti PR o extraordinară ocazie de a continua dezvoltarea pe zonele de marketing sportiv și sponsorizări, discipline în care agenția a investit constant în ultimii doi ani.”, a declarat Victor Voicu, Consultant Sports & Sponsorship Unit, Graffiti PR.

Citeşte şi alte știri asemănătoare


Copyright © 2015. All rights reserved.
back to top