__________

Despre noi

2015

an de infiintare

8

generatii

1900

cursanti

Sports Business Academy a oferit iubitorilor sportului și profesioniștilor, începând cu 2015, accesul la cele mai importante evenimente sportive și proiecte prin intermediul studiilor de caz, prezentate de către cei mai competenți specialiști din industria sportivă din România, alături de modulele teoretice și întâlnirile cu marii campioni ai României.

Sports Business Academy este prima academie de sports business din Estul Europei care a reușit începând cu 2018 să fie acreditată la nivelul Uniunii Europene.

Programul educațional alternativ oferă informații din domenii ca: management şi marketing sportiv, comunicare, drept sportiv, sponsorship şi psihologie sportivă, dar și accesul la prima comunitate online de sports business din România. Totodată, platforma de eLearning a cursului oferă accesul non-stop la materialele teoretice, studiile de caz și la prezentările video ale invitaților. 

MISIUNE

Suntem motivaţi pentru a dezvolta și a construi o industrie bazată pe specialiști bine pregatiți și informați. Sports Business Academy își propune să fie cel mai important proiect de educație în sport din Estul Europei.

VALORI

Ne dorim să contribuim activ la dezvoltarea viitoarei generaţii de manageri care activează în domeniul sportiv şi corporate. Valorile noastre sunt legate de profesionalism, valoare si performanță.

OBIECTIVE

Industria sportivă din Estul Europei se confruntă cu foarte multe lipsuri, iar unul major este legat de lipsa de informație și uniformitate în aplicarea notiunilor de management/ marketing sportiv. Sports Business Academy are ca principale obiective: creșterea de specialiști în sport, familiarizarea companiilor cu zona de sport și consolidarea unor modele de măsurare a performanțelor de business în sport.

The Legacy

Încă de la bun început ne-am asumat faptul că procesul de educație este un proces pe termen lung și plin de obstacole, iar din acest motiv, Sports Business Academy în momentul în care își va întrerupe activitatea, va fi donată partenerilor instituționali( Academia de Studii Economice și Universitatea de Educație Fizică și Sport) pentru a consemna și contribui la construirea unei industrii sportive puternice în Europa de Est. Prin acest gest, fiecare invitat, cursant sau membru al Sports Business Academy își va lăsa amprenta sa pentru viitor, eforturile nefiind în zadar. 

 

ECHIPA #SUNTEMSPORT

VINO PRINTRE CAMPIONI ȘI PROFESIONIȘTI!

REZERVĂ ACUM


Copyright © 2024. All rights reserved.
back to top