__________

Adrian Iacobini

Adrian Iacobini

Partener Neuromotrica

Adrian Iacobini este o figură remarcabilă în domeniul sportului și al managementului, deținând poziția de director la CSU ASE București și fiind partener în cadrul Neuromotrica (Performanță Umană).

Cu o experiență impresionantă de peste 13 ani în domeniul managementului, Adrian s-a specializat în dezvoltarea organizațiilor sportive, contribuind la transformarea lor în entități de top în acest sector. Până în anul 2019, a ocupat funcția de director al Clubului Sportiv Școlar, unde și-a demonstrat abilitățile remarcabile în gestionarea și dezvoltarea organizației.

Cu o viziune axată pe educație și sportul de performanță, a fost inițiatorul unor proiecte inovatoare care au avut un impact semnificativ asupra comunității sportive.

Un aspect distinctiv al carierei lui constă în faptul că, în ultimii 4 ani, el a reușit să creeze o punte de legătură între lumea cercetării și cea a sportului. Cu pasiunea sa pentru inovație și progres, Adrian a promovat cu succes metode de lucru unice la nivel mondial, dezvoltate de Neuromotrica. Aceste metode reprezintă o revoluție în industria sportului, aducând beneficii considerabile atât sportivilor, cât și organizațiilor din domeniu.

Alți lectori


Copyright © 2024. All rights reserved.
back to top