__________

Costin Dămășaru

Costin Dămășaru

Lead Researcher la Neuro Performance Enhancement Center

Costin Dămășaru este coordonatorul Centrului de Cercetare în Augmentarea Performanțelor Neuronale. În cadrul Centrului, Costin și echipa sa utilizează tehnologia Brain Computer Interface în scopul creșterii performanțelor neuronale ale sportivilor de performanță.


A avut șansa ca la mijlocul anului 2018 să finalizeze cu succes o intensă perioadă de pregătire cu unii din cei mai puternici cercetători din lume din domeniul Neuroleadership( Neuroscience Applied in Leadership), la renumita universitate MIT ( Massachusetts Institute of Technology) din Boston, Statele Unite ale Americii. 
Aici s-a pregătit să cerceteze, să dezvolte și să implementeze cu succes protocoale de creștere a performanței cognitive și management eficient al stresului, prin intermediul tehnologiei Brain Computer Interface și Brain Mapping .
Este Visiting Professor în cadrul Vives University din Brugge, Belgia și Kassel University din Kassel, Germania. În România susține cursuri din poziția de lector universitar în cadrul Facultății de Management a SNSPA, din București.

Centrului de Cercetare în Augmentarea Performanțelor Neuronale este un Centru de Cercetare privat, proiect rezultat în urma accesării unui grant de cercetare din partea uneia din cele mai puternice universități americane. Centrul lucrează cu sportivi de performanță ce doresc să își depășească limitele utilizând tehnologie și metode de ultimă generație. Rezultatele obținute în 2019 sunt spectaculoase iar trendul este unul de creștere puternică, pentru 2020 obiectivul principal fiind acela de a trece pragul psihologic de 50 de sportivi și echipe ce folosesc serviciile Centrului.

Alți lectori


Copyright © 2015. All rights reserved.
back to top