__________

Dan Lazar

Dan Lazar

Consultant Sport Marketing & Sponsorship

Dan Lazar este fondatorul Legendary Powers, o agenție din SUA specializată în marketing sportiv, management și sponsorship, cu accent pe sporturile de enduranță.   


Cu peste 10 ani de experiență în domeniu, Dan a organizat și gestionat cu succes evenimente de diferite dimensiuni și complexități, de la curse locale la maratoane internaționale. De asemenea, a dezvoltat și implementat strategii de marketing creative, a stabilit parteneriate strategice și a activat sponsorizări pentru branduri de renume, evenimente și sportivi din întreaga lume.  


Este co-fondatorul Bucharest International Half Marathon, un eveniment de clasă mondială pe care l-a inițiat în 2016 alături de campioana olimpică Constantina Diță.  


Proiectele caritabile sunt si ele pasiunea lui Dan. În fiecare an organizează propriul său eveniment pentru a strânge fonduri pentru organizații precum Children in Distress, Special Olympics și SOS Children.  


Pe lângă faptul că joaca fotbal și tenis, Dan este direct interesat de susținerea următoarei generații de profesioniști în domeniul sportului.

Alți lectori


Copyright © 2015. All rights reserved.
back to top