__________

Diana Artene

Diana Artene

Doctor in Nutritie

Diana Artene este Doctor in Nutritie Oncologica, cu dubla licentã in Fiziokinetoterapie si nutritie-dietetica, master in stintele nutritiei si doctor in oncologie, membru ESMO, ESPEN, MASCC, EUSOMA si parte din echipa de editori stintifici a jurnalului Advances in Nutrition publicat de American Society for Nutrition

Este nutriționist - dietetician acreditat în baza studiilor de licență în Nutriție și Dietetică (Universitatea de Medicină și Farmacie din Tîrgu Mureș), respectiv Master în Științele Nutriției (Universitatea Babeș-Bolyai, Facultatea de Biologie din Cluj) și doctor în Nutriție Oncologică (Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București). 

Lucrarea de doctorat este bazată pe activitatea desfășurată timp de 3 ani la Institutul Oncologic din București, unde a lucrat cu peste 1.000 de paciente în principal cu cancer mamar, pe parcursul tuturor etapelor de tratament oncologic.


A publicat patru carti - "5 Gears Diet", "Nutrition Guide for Mums", "The Old Chocolate Diet" si "Cancerul Mamar nu e Roz" - a patra carte find disponibila si in limba romana. in toate aceste carti pledeazz pentru o alimentatie sanatoasà - dar sanatoasa si pentru corp, si pentru minte.

Desi înca mai practica Nutritie de Slabit, Nutritie Pediatrica si Nutritie Sportiva, prefera sã lucreze Nutritie Oncologica pentru ca este tipul de nutritie care simte ca ajuta cel mai mult pacientul.

Mai mult pe https://www.artenediana.com/

Alți lectori


Copyright © 2024. All rights reserved.
back to top