__________

Dragos Tuta

Dragos Tuta

Fondator și Președinte, Ambasada Sustenabilității în România

Dragoș Tuță este consultant, antreprenor și una dintre cele mai puternice voci din România în promovarea și susținerea practicilor de afaceri responsabile şi a managementului sustenabil. Din anul 2011, şi-a dedicat cariera promovării sustenabilităţii în rândul mediului privat și a fondat The CSR Agency, prima agenție dedicată exclusiv responsabilității sociale a companiilor. Rolul său pivotal în dezvoltarea si promovarea practicilor de business sustenabile a devenit și mai puternic, o dată cu lansarea Ambasadei Sustenabilității în România, asociație non-profit pe care a fondat-o în anul 2018.
 

Dragoș crede cu tărie că nivelul de trai al românilor se va îmbunătăţi semnificativ o dată cu creşterea gradului de responsabilitate a companiilor din ţara noastră și de aceea eforturile lui din ultimii ani, se concentrează pe creșterea nivelului de implicare și colaborare între actorii economici, reprezentanții societății civile și mediul politic.

 

Ambasada Sustenabilității în România (ASR) este o inițiativă non-profit, privată și apolitică, lansată oficial în anul 2018. ASR promovează modelul economic în care companiile, prin intermediul parteneriatelor, pot rezolva probleme sociale și de mediu fără a sacrifica eficiența economică (profitul). Organizația aduce laolaltă peste 125 de companii responsabile și ONG-uri implicate pentru ca, împreună, să contribuim la apropierea momentului în care românii trăiesc într-un mediu sănătos, o societate echitabilă și prosperă.

Alți lectori


Copyright © 2024. All rights reserved.
back to top