__________

Gabriela Tichelea

Gabriela Tichelea

Team Building & Team Development Specialist

Gabriela Tichelea este un profesionist pasionat de dezvoltarea echipelor sportive, pe care le ghidează spre atingerea celor mai ambițioase obiective.  Experiența și expertiza ei derivă din domeniul sportului de performanță și din formarea ei ca și Coach acreditat.  

A practicat handbalul încă de la vârsta de 8 ani, iar acest sport de echipă a format-o ca și profesionist și ca persoană. Anii petrecuți ca jucătoare profesionistă de handbal au învățat-o valoarea curajului, a încrederii, a perseverenței și a disciplinei. A fost nevoită să-și încheie cariera sportivă la vârsta de 25 de ani, din cauza unor accidentări repetate. 

Pentru Gabriela, dezvoltarea profesională continuă este o valoare importantă. Este absolventă a Facultății de Educație Fizică și Sport, însă formarea ei nu s-a oprit aici. După încheierea carierei sale sportive, a descoperit o nouă pasiune care s-a transformat într-o nouă carieră: cea de trainer și Coach. 

A absolvit o școală americană de Coaching acreditată ICF, respectând cele mai riguroase standarde internaționale. Deține titlul de Specialist în Activitatea de Coaching, Transformational Presence Coach și este certificată în Executive Coaching. Suplimentar, a obținut acreditări în calitate de trainer și consilier pentru dezvoltare personală. 

În cei aproape 10 ani de experiență în Coaching, a avut peste 1000 de clienți mulțumiți și a colaborat cu echipe din diverse industrii, cum ar fi sport, IT, educația, Home&Deco, banking etc.

Programele ei de Coaching și training sunt concepute pentru echipe sportive și companii care doresc să-și îmbunătățească performanța.

Lucrează și individual cu lideri de echipă, antrenori și persoane care fac parte dintr-o echipă și doresc să creeze oportunități de dezvoltare, atât pentru ei înșiși, cât și pentru echipa lor. Totodată, oferă suportul necesar liderilor pentru a dezvolta instrumente de team-building eficiente destinate echipelor pe care le conduc.

În prezent, este Cercetător în domeniul sportiv în cadrul CSM Târgu Jiu, Coach și Trainer în cadrul 7TEAMZ și Asociația Mamprenoare. 

Pentru mai multe detalii, vă invită să vizitați site-ul său www.7teamz.com.

Alți lectori


Copyright © 2024. All rights reserved.
back to top