__________

Mihnea Zaharia

Mihnea Zaharia

Venue Ticketing Expert

Mihnea Zaharia este absolvent al Facultatii de Drept, cu o experiență de 15 ani în organizarea de evenimente, inclusiv festivaluri și concerte, am dezvoltat abilități solide în crearea de experiențe memorabile pentru participanți in aceasta perioada am aducant peste 350 de evenimente, fiind membru sau ocupandu-ma direct de echipele de implementare la evenimente precum: Saga, Electric Castle, Ed Sheeran sau diverse evenimente ale unor Filarmonici importante din Romania, precum si tabere de copii ce au gazduit peste 250.000 de elevi. Cu 10 ani de expertiză în domeniul ticketing-ului, am dobândit o înțelegere profundă a pieței și a nevoilor clienților, incercand sa ofer experiente unice in acest domeniu. 

Cu o experiență de 5 ani în ticketing-ul sportiv, am gestionat cu succes vânzările de bilete pentru diverse evenimente sportive de amploare. Timp de 2 ani, am ocupat poziția de Head of Events și Ticketing Director pentru FC Rapid București, unde am obținut un succes remarcabil. În 18 din cele 21 de meciuri, am reușit să atingem vânzarea integrală a biletelor, stabilind un record de abonamente vândute de o echipă de fotbal în sezonul 2022-2023. Departamentul pe care l-am construit pentru FC Rapid București a devenit un exemplu de excelență în cadrul Superligii României. In aceasta perioada de 5 ani, am avut 46 de meciuri pe plan intern si aproximativ 70 de meciuri pe plan international. 

Am fost parte integrantă a departamentului de Ticketing la evenimente de calibru european precum EURO 2020 și EURO U21 - 2023, desfășurat în România și Georgia. Cursurile pe care le-am urmat în cadrul Academiei UEFA și FRF m-au ajutat să dezvolt competențele necesare pentru a fi un profesionist de încredere în acest domeniu.

Alți lectori


Copyright © 2015. All rights reserved.
back to top