__________

Sandu Tabirca

Sandu Tabirca

Antrenor UEFA Pro

Sandu Tabirca s-a nascut in Timisoara, iar dupa 1989 a primit cetatenia austriaca.

Este absolvent BAFL Wiena cu calificarea de antrenor de fotbal (1998 Academia de Sport, Viena, Austria), licențiat ca tehnician CAD (2000), detine licența UEFA PRO (2009), licența UEFA A Elite Juniors (2018). 

A urmat foarte multe cursuri de specializare, avand diplomă în diagnosticarea performanței la Institutul de Medicină și Sport din Viena, Austria (2000), diploma în diagnosticarea performanței conform recomandărilor Societății Germane de Medicină Sportivă din Regensburg (2008), diplomă de formator de antrenori - 2016 (programului UEFA “Coach the Coach”), diploma de expert în cercetare și analiză tactica – 2010 (Program Amisco), diploma pentru “Dezvoltarea mediului efficient pentru copii in sport” si “Coaching centrat pe activitatea sportiva a copiilor” – 2018 (Co-foundet by the Erasmus + Programme of the European Union).

Este expert în Scouting și Analiză Video – 2016 Universitatea Isabel I si are un Master in Tactical Periodization - 2017 Universidad Isabel I.

 Este un participant regulat la cursurile de elită din Germania, Spania, Anglia, Portugalia, Austria, privind periodizarea fotbalului, braining football, evoluția tacticii fotbalului.

Alți lectori


Copyright © 2015. All rights reserved.
back to top