__________

Tudor Marta

Tudor Marta

Organizator Baia Mare Beach Handball Challenge

Născut și crescut într-o familie de sportivi și cu o carieră de 20 de ani în handbal, încheiată în mai 2019.


Campion, câștigător al Cupei și al Supercupei României cu Minaur Baia Mare, participant în toate competițiile europene cu echipele la care am evoluat și absolvent al Facultății de Business, specializarea administrarea afacerilor, din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj Napoca, momentan conduc o agenție sportivă cu rol în sprijinirea și dezvoltarea sportivilor în drumul lor către, și în înalta performanță, dar și un mic restaurant in orasul Baia Mare. 


În 2016 am pus bazele unui proiect devenit tradiție pentru orasul nostru, "Baia Mare Beach Handball Challenge" fiind evenimentul care și-a propus încă de la început să “mute plaja la munte” pentru competiții sportive.

Beach handbal, beach volley, beach soccer, demonstratii de Kangoo Jumps, dansuri de societate, dans sportiv, majorete, arte martiale, toate au facut ca evenimentele organizate sub egida BMBHC sa fie deosebit de complexe.

Ediția din anul 2019 a "Baia Mare Beach Handball Challenge" a fost gazda EBT Finals 2019, competiția supremă a beach handball-ului continental și a adus în Baia Mare 384 de sportivi din 15 țări.

Alți lectori


Copyright © 2015. All rights reserved.
back to top