__________

Valentina Ștefănică

Valentina Ștefănică

Specialist Management Sportiv

Valentina Ștefănică este specialist în management și marketing în sport, expertiza find susținută atât de vasta experiență în sportul de înaltă performanță cât și de cunoștințele teoretice și studiile concretizate prin teza de doctorat în domeniile sus-menționate.

Fostă jucătoare de volei în Divizia A, multiplă campioană națională și componentă în lotul național de volei, Valentina și-a început cariera în management și antreprenoriat în cadrul Universității din Pitești, fiind lector și ocupând funcția de Director Tehnologic și Relații Internaționale al Incubatorului de Afaceri al Universității.

Responsabilă cu programul de studii „Master în Organizare și Conducere în Sport”, a coordonat echipe studențești care au câștigat Competiția Națională Antreprenorială „Compania Anului”, organizată de Junior Achievement, în 2013 și 2019.

În 2019, împreună cu câțiva colaboratori, Valentina a fondat Kidsano Ro, prima platformă de informare online, din România, asupra activităților care pot fi practicate de copiii din toată țara, din patru domenii pe care ei le consideră esențiale în dezvoltare: sport, artă, comunicare și știință.

Alți lectori


Copyright © 2015. All rights reserved.
back to top