__________

Vlastimir Vukadinović

Vlastimir Vukadinović

Director Marketing Superbet

Vlastimir Vukadinović are o experiență de peste 13 ani în industria de gambling, ocupând funcții de management de marketing la Mozzart Bet, Betano și Superbet.

Formarea sa este axată pe gestiunea afacerilor, consultanță fiscală și baschet. Nu numai că a fost baschetbalist de performanță, ci a și activat ca antrenor de baschet la juniori la diferite categorii de vârstă și  apoi a antrenat și în Liga Națională de Baschet.

Vlasti vorbește limbile engleză, germană, franceză, italiană, română și sârbă. În ultimii ani a gestionat bugete de marketing cu 8 cifre și a fost unul dintre factorii majori în ascensiunea companiei Superbet în România și în străinătate.

 

Sârbul care trăiește în București de peste 30 de ani este asociat cu multiple proiecte în domeniul sponsorizărilor din sport, negociind și semnând contracte cu numeroase federații, cluburi, trust-uri media sau deținători de drepturi.

Cele mai importante proiecte de sponsorship în care a fost implicat în cariera sa sunt: SuperLiga, Universitatea Craiova, Liga 1 Betano, Rapid, Farul Constanța, Universitatea Cluj, Poli Iași, Hermannstadt, Gloria Buzău (fotbal), CSM Oradea, Liga Națională de Baschet, Rapid (baschet), Transylvania Open, Winners Open, Țiriac Foundation Trophy (tenis), Dinamo (handbal masculin), Rapid (handbal feminin), Dynamite Fighting Show (K1), Grand Chess Tour (șah), Super Rally (automobilism) etc.

 

În calitatea sa de director de marketing la liderul pieței românești de gambling, Vlasti a fost inițiatorul echipei de ambasadori de brand ai Superbet, din care fac parte printre alții foștii mari sportivi Ilie Dumitrescu, Ana-Maria Popescu, Gheorghe Craioveanu, Bogdan Stelea, Cătălin Moroșanu, Mihai Leu. Brand-ul Superbet colaborează sub ghidarea lui și cu numeroși jurnaliști și influenceri din țara noastră, iar prin Fundația Superbet este implicat în activități de voluntariat și binefacere în societatea noastră.

Alți lectori


Copyright © 2024. All rights reserved.
back to top