__________

Cristian Gheorghe, omul care dă ora exactă în business-ul sportiv

Site-ul elitaromaniei.ro a realizat un material cu Dragoș Cristian Gheorghe, fondatorul Sports Business Academy și unul dintre autorii manualului de marketing sportiv care se predă în ASE.

Cristian Gheorghe a făcut parte, în 2002-2003, din grupul care a fondat prima organizație studențească de marketing și publicitate, „Advice Students”, contribuind la primele evenimente dedicate studenților în acest domeniu, prin care oameni din publicitate interacționau cu mediul universitar.

După ce a terminat facultatea de Management și două programe de Master - Comunicații publice în SNSPA și Marketing strategic în ASE – Cristian Gheorghe a ajuns la Sportul Studențesc, unde a construit strategia de marketing și comunicare a clubului din Regie. Voia să creeze elemente de atașament între brand, jucător și public, dar nu a avut sprijinul patronului.

 

A fondat Sports Business Academy 2014. „Am creat, alături de Marketer Club, o organizație studențească: Școala de Marketeri în Sport. Din momentul acela, am avut 25-30 de oameni anual cu care făceam aproape toată toamna studii de caz, studii de marketing, cercetări de piață pe zona asta. Veneau numai studenți și lucram cu ei…”, a povestit Cristian Gheorghe pentru Elita României.

Între timp, programul educațional a ajuns la cel mai înalt nivel, având consolidate parteneriate cu ASE, cu Universitatea de Educație Fizică și Sport, dar și cu Leaders in Sports, liderul evenimentelor globale pe zona de sports business.

Puteți citi aici interviul cu Cristian Gheorghe.

Citeşte şi alte știri asemănătoare


Copyright © 2015. All rights reserved.
back to top