__________

Cu lacrimi în ochi la Euro

Cu lacrimi în ochi, timizi, cu vocea tremurândă, doi băieți de 9 și 11 ani au avut ieri confirmarea că merg la Euro, în Franța! Lui Luca și lui Cristian încă nu le venea să creadă, deși aflaseră vestea acum o lună, la un turneu de juniori disputat la sala Agronomia din București. Atunci erau complet uluiți. Acum, îmbrăcați în galben, ca tricolorii, cei doi băieți privesc cu teamă spre camerele de luat vederi îndreptate asupra lor ca niște creaturi ciudate venite din lumea lui Harry Potter. Copiii au ochii mari și parcă se întreabă mereu: “Noi, la Euro? La semifinala de la Lyon? Wow!”
]
Juriul, format din Dănuț Lupu, Narcis Răducan, Dani Coman, Daniel Boaje, reprezentant McDonald’s, și Cristian Gheorghe, reprezentant SEG, i-au ales pe Luca și pe Cristian pentru implicarea lor în joc, pentru talentul arătat, dar și pentru fair-play-ul lor.
Aflați între atâția oameni mari la conferința de ieri, Luca și Cristian păreau intimidați, dar erau fericiți. „Pe cine ați vrea să țineți de mână la Euro?” „Pe Ibrahimovici”, zice Luca. „Pe Toni Kroos!”, e ferm Cristian. Adică o semifinală Suedia – Germania, dacă ar fi după cei doi. „Dar din naționala României?” Luca se încurcă, nu are niciun idol printre tricolori! Până la urmă, e și normal, naționala noastră nici nu are un lider! Cristian îl vrea pe Maxim. Dar câte speranțe ne-am pus și noi în Maxim…   h La final, băieții dau interviuri, ca viitoare vedete, fac poze cu toată lumea, sunt în centrul atenției. La Euro, va fi, cu siguranță, cea mai frumoasă experiență din viața lor de până acum! Credit foto: McDonald’s România *ACEST ARTICOLUL A FOST PRELUAT CU ACCORDUL SPORTESCU.RO

Citeşte şi alte știri asemănătoare


Copyright © 2015. All rights reserved.
back to top