__________

Lidl devine Partener Oficial al UEFA EURO 2024

Parteneriatul dintre Grupul Lidl și UEFA EURO 2024 va începe anul acesta, odată cu start-ul Preliminariilor Europene. Prin urmare, Lidl devine partener global UEFA, atât pentru Preliminariile Europene din 2023 și 2024, cât și pentru turneul final din 2024.

 

În perioada 14 iunie - 14 iulie 2024, cele mai bune echipe naționale din Europa vor merge în Germania pentru a concura pentru titlul de campioană europeană în zece orașe diferite. Țările care se vor lupta pentru titlu în cele 51 de meciuri ale turneului final vor fi decise în Preliminariile Europene, care se desfășoară în perioada martie 2023 – martie 2024.

În calitate de Partener Oficial, Lidl, unul dintre cei mai mari retaileri alimentari din Germania, dar și din Europa, va susține Preliminariile Europene, cât și UEFA EURO 2024, un parteneriat relevant datorită prezenței globale a grupului Lidl, prin cele peste 12.000 de magazine din 31 de țări, 30 dintre acestea fiind în Europa.

Prin acest parteneriat, grupul Lidl dorește să pună accent pe importanța fructelor și legumelor proaspete, precum și a sportului și a exercițiilor fizice pentru un stil de viață activ și sănătos. Pâna la urmă, modul în care ne hrănim și activitatea fizică au un impact enorm asupra sănătății noastre și asupra mediului. Pornind de la Modelul de nutriție sănătoasă la nivel global, grupul Lidl își dezvoltă în mod constant sortimentul pentru a-i ajuta pe clienți să ia decizii de cumpărare echilibrate. Un mod prin care retailerul face acest lucru este adoptarea de noi standarde internaționale în ceea ce privește marketing-ul adresat copiilor.

Directorul de Marketing al UEFA, Guy-Laurent Epstein a declarat: „UEFA este mândră să ureze bun venit grupului Lidl în calitate de partener al Preliminariilor Europene și al UEFA EURO 2024. Prezența grupului Lidl pe acest continent va contribui enorm la promovarea a ceea ce va fi o altă competiție de neuitat. De asemenea, așteptăm cu nerăbdare să promovăm împreună valorile legate de sănătate și bunăstare care sunt împărtășite atât de grupul Lidl, cât și de UEFA.”

Citeşte şi alte știri asemănătoare


Copyright © 2024. All rights reserved.
back to top