__________

#ParteneriatPentruEducatie

Asociatia Fotbalistilor Amatori si Nonamatori(AFAN) si Sports Business Academy(SBA) au semnat un parteneriat dedicat educatiei fotbalistilor din Romania avand ca baza principiul educatiei continue.
Parteneriatul isi propune sa ofere si sa sustina accesul la resurse educationale pentru dezvoltarea fotbalistilor din Romania pe toata durata carierei.


AFAN asigura incepand cu 10 septembrie acces tuturor fotbalistilor din Romania in cadrul programului Sports Business Academy, oferind conditii speciale si burse membrilor sai.


 "Educatia este una din cele mai importante componente in cariera fotbalistilor profesionisti, iar ei ar trebui sa se preocupe in permanenta de acest aspect. 
Ma bucur ca avem posibilitatea de a le oferi aceasta oportunitate membrilor nostri si sunt convins ca ii va ajuta nu numai intr-o viitoare cariera, ci si pe terenul de fotbal si ca in acest mod vom reusi sa avem din nou fotbalisti romani care sa se impuna in campionatele puternice ale Europei."
Emilian Hulubei - Presedinte AFAN 


"Intr-un an dificil pentru intreg sportul romanesc, SBA ramane consecvent directiei de dezvoltare dorind sa ajunga mai aproape de fiecare sportiv din Romania. AFAN are un rol activ in zona de educatie continua, iar deschiderea cu care am lansat acest parteneriat ne face sa fim extrem de pozitivi pentru ceea ce urmeaza sa oferim familiei fotbalului din Romania."
Cristian Gheorghe - Fondator Sports Business Academy 


#SUNTEMSPORT

Citeşte şi alte știri asemănătoare


Copyright © 2015. All rights reserved.
back to top