__________

Paul-Tiberius Coman a introdus elemente de business intelligence în atletismul românesc

Președintele Asociației Muncipale de Atletism București, Paul-Tiberius Coman, a mărturisit pentru site-ul elitaromaniei.ro că are atât de multe idei, încât nici nu le poate  pune pe toate în aplicare. Una dintre ideile transformate în proiect de succes a fost organizarea unui cross pentru studenți, ASE Student Run, care și-a derulat ediția a IV-a în acest an. 

O altă idee a fost revoluționarea platformei online a asociației de atletism, în care a introdus elemente de business inteligence pe partea de arhivă, similare cu cele avute de site-ul federației franceze de atletism. Tot în domeniul atletismului, Paul a organizat cursuri de formare pentru arbitri, în contextul unei crize acute de asemenea profesioniști, dar inițiativa nu a fost pe placul federației, care nu a recunoscut diplomele de absolvire acordate.

IT-ist de profesie, Paul-Tiberius Coman a mers la atletism pentru a-și fortifica fizicul și spune că sportul nu numai că l-a făcut să fie mai organizat și mai rezistent la stres, ci i-a schimbat viața. Așa a ajuns să fie și online marketing strategist la Sports Business Academy, unica academie de business sportiv din Europa de Est acreditată la nivelul Uniunii Europene. 

Interviul integral cu Paul poate fi citit pe Elita Romaniei.

Citeşte şi alte știri asemănătoare


Copyright © 2015. All rights reserved.
back to top