__________

RED BULL RACING ÎNCINGE ATMOSFERA ÎN BUCUREȘTI PE 10 SEPTEMBRIE

Oracle Red Bull Racing face în premieră un pit stop la București pentru un spectacol unic în fața Palatului Parlamentului. Red Bull Racing Show Run aduce iubitorilor de motorsport din România o zi plină de adrenalină și motoare turate. Un monopost de Formula 1, mașini de drift, o motocicletă de stunt riding – toate vor lua cu asalt străzile din București luna viitoare, într-o adevărată atmosferă de festival.

Capitala României se alătură astfel unei liste selecte de locații în care spectacolul Red Bull a prins viață în ultimii ani: Dallas, Tokyo, Mexico City, Belfast, Copenhaga, Jedah.

Spectacol Red Bull Racing în ziua premergătoare Marelui Premiu al Italiei

În timp ce Oracle Red Bull Racing conduce ambele clasamente ale Campionatului Mondial de Formula 1 și Max Verstappen a bifat al optulea succes și al zecelea său podium din acest sezon weekendul trecut la Hungaroring, echipa sa de Show Run și-a anunțat prezența la București pe 10 septembrie.

Fanii motorsportului din România vor avea ocazia să vadă și să cunoască membrii echipei și să urmărească în acțiune un monopost cu istoric chiar în ziua dinaintea Marelui Premiu al Italiei de la Monza. Popularitatea în creștere a Formulei 1 este resimțită și în România, iar Red Bull aduce iubitorii de motorsport mai aproape de fenomen printr-un spectacol unic în care oricine poate simți puterea mașinilor și entuziasmul cailor putere #NuDoarPeEcrane.

Red Bull aduce un monopost campion mondial în România

Șasiul RB7, câștigător al sezonului 2011 al Campionatului Mondial de Formula 1 atât la piloți (prin Sebastian Vettel), cât și la constructori, va fi prezent la București. Spectatorii vor putea vedea monopostul îndeaproape în cadrul unui show pregătit special pentru fanii din România.

Alături de mașina Oracle Red Bull Racing, Red Bull Racing Show Run va conține momente inedite realizate de piloți cu experiență. Red Bull Driftbrothers vor încinge pneurile și vor oferi un show de neuitat la bordul a două mașini de drift BMW G82 M4 cu peste 1.000 de cai putere, iar riderul Red Bull Arūnas Gibieža va impresiona cu stunturi spectaculoase pe două roți. Pentru savoare locală, Primăria Municipiului București, prin CREART, va aduce în Piața Constituției momente artistice, o zonă de relaxare și gastronomie urbană.

Peste 20.000 de spectatori sunt așteptați să ia parte la show, iar intrarea la eveniment va fi liberă. Detaliile despre program vor fi anunțate la o dată ulterioară pe redbull.ro/showrun.

O lună de festival pentru fanii auto 

Pentru Red Bull, luminile se vor stinge, semnalând startul lunii de activități, la cel mai important festival din acest an – Untold. Participanții la festivalul ce se desfășoară la Cluj-Napoca între 4 și 7 august pot admira și se pot fotografia alături de un monopost Red Bull Racing în Parcul Central pe parcursul celor patru zile.

Fanii motorsportului se pot pregăti pentru spectacolul de la București de-a lungul unei luni dedicate sporturilor cu motor, participând la jocuri și activări organizate online și în magazinul partener Kaufland.

Citeşte şi alte știri asemănătoare


Copyright © 2024. All rights reserved.
back to top