__________

Școala de care sportul românesc are nevoie, Sports Business Academy. Aici sunt cei mai buni

Școala de care sportul românesc are nevoie, Sports Business Academy, își redeschide porțile pe 19 octombrie. Vor fi opt săptămâni de clasă (până pe 7 decembie), în care participanții vor învăța de la cei mai buni profesioniști în domeniu.

De-a lungul anilor, au fost întâlniri senzaționale cu sportivi „de top”, care au vorbit despre succesele lor, dar și despre momentele grele din carieră:

Elisabeta Lipă (multiplă campioană olimpică la canotaj), Simona Radiș și Nicoleta-Ancuța Bodnar (campioane olimpice și mondiale la canotaj), Gianluca Zambrotta (campion mondial cu naționala de fotbal a Italiei), Fabrizio Ravanelli (câștigător  al Champions League cu Juventus Torino), Ghiță Mureșan (singurul baschetbalist român care a jucat în NBA), Ana Maria Popescu (Brânză), Loredana Dinu și Laura Badea Cârlescu (toate trei campioane olimpice la scrimă), Ștefan Birtlan (campion mondial cu naționala româniei de handbal), Monica Roşu (dublă campioană olimpică la gimnastică), Camelia Potec (campioană olimpică la înot).

Cursanții SBA au călătorit la toate marile competiții mondiale și europene, au simțit emoțiile concusurilor, au învățat din eșecuri, dar și cum trebuie să te ridici atunci când ești jos profesional, s-au bucurat alături d emarii noștru sportivi, le-au pus întrebări, s-au împrietenit cu aceștia.

Școala de business sportiv: manageri și specialiști, la dispoziția ta!

Ca în fiecare an, vor veni „profesori” direct de la „sursă” – manageri cu experiență în sport sau specialiști care lucrează în industria sportivă. În cadrul cursurilor susținute video pe „Zoom” poți să înveți marketing sportiv, management sportiv, project management și social media.

„Piesele” de rezistență ale ediției 2022 sunt: Roger Brosel (Head of Content at LaLiga), Ross More (Senior Partnership Sales Manager for City Football Group), George Isherwood (Global Partnership Manager SportQuake), Tom Prosser (Executive Director SPORTFIVE)
 

De ce ai nevoie? Doar de dorință și de ambiție, pentru că poți accesa non-stop platforma online de eLearning pe site. Aceasta conține peste 145 de cursuri video și 2600 de pagini de conținut premium, constând în materiale teoretice și studii de caz ale celor mai de succes proiecte din sportul românesc, și nu numai. 

Sports Business Academy este prima academie dedicată profesioniștilor și iubitorilor sportului din Europa de Est și singurul program din România de acest gen acreditat la nivelul Uniunii Europene.

Citeşte şi alte știri asemănătoare


Copyright © 2024. All rights reserved.
back to top