__________

Un nou sponsor pentru Valencia: Uber

Clubul spaniol de fotbal, Valencia CF, a anunțat un nou parteneriat cu Uber. Compania americană de ridesharing a devenit astfel partenerul oficial pentru mobilitate și inovație al clubului spaniol, acordul fiind încheiat între președintele Valenciei, Anil Murthy și Marko Setti, directorul de marketing pentru Sud-Vestul Europei al Uber.

Brandul Uber va fi prezent astfel pe Mestalla, iar printre obiectivele colaborării este și îmbunătățirea experienței fanilor care călătoresc în Spania și în Europa pentru meciurile Valenciei. De asemenea, reprezenanții celor două părți au anunțat că vor colabora și în alte activități pe durata contractului. Pentru Uber, care a ajuns recent și în Valencia, colaborarea cu clubul de fotbal, un adevărat simbol pentru oraș, este într-adevăr o mișcare de marketing foarte oportună, așa cum a declarat și Marko Setti.

Nu este prima oară când compania Uber devine partener oficial al unui club de fotbal, existând colaborări și cu Manchester United, Chelsea, Vasco da Gama, Atletico Mineiro sau Cruzeiro dar și cu Federația Argentiniană de Fotbal – AFA. În alte sporturi, Uber are parteneriate în America de Nord, cu diferite francize din NBA sau NFL.

Mihai Alexandru Cristea

Sursa: en.valenciacf.com

Citeşte şi alte știri asemănătoare


Copyright © 2015. All rights reserved.
back to top