__________

10 pași despre networking în cadrul unei conferințe sau a unui eveniment sportiv

Sportul, în general, oferă oportunitatea de a face networking. Astfel, conceptul de networking sportiv nu putea să lipsească. Conferințele despre sport, galele și oricare evenimente destinate dezvoltării sportive, comunicării în sport sau celebrării sportului sunt generatori de potențial pentru afaceri. În industria sportivă, networkingul și comunicarea cu partenerii produc noi idei de marketing sportiv și creează noi legături între cluburi și echipe, între fani și sportivi sau chiar între sportivi de la echipele adverse.

Sports Business Academy este cel mai important eveniment al anului destinat networkingului între iubitorii sportului. Sports Business Academy nu este doar o conferință internațională de business sportiv și networking. SBA este un curs de management și marketing sportiv acreditat la nivelul Uniunii Europene.

Dacă dorești să cunoști mai multe despre networkingul sportiv, te invităm să accesezi cursul nostru “10 PASI DESPRE NETWORKING IN CADRUL UNEI CONFERINTE SAU A UNUI EVENIMENT SPORTIV”.

Cristian Gheorghe

Autor: Cristian Gheorghe

Gheorghe Cristian este iniţiatorul primei școli de marketing sportiv în Academia de Studii Economice si Romania, este co-autor al manualului de Marketing Sportiv şi are o experienţă de peste 12 ani în fotbalul românesc la nivel de management.

A lansat primul rebranding si prima campanie sociala a unui club sportiv din Romania in anul 2006 (Iubeste Sportul!). A desfasurat foarte multe evenimente in calitate de organizator, inregistrand foarte multe recorduri la nivel de participanti: Alege Jucaria, Alearga pentru Viata, Olimpiada Liceelor McDonald's, Player Escort si Milan Junior Camp.

A fost implicat in vanzarea a peste 700 de evenimente sportive din Liga 1, Cupa Romaniei, Europa League, Echipa Nationala de Fotbal si Handbal ale Romaniei.

Campaniile sale au fost incluse in una dintre cele mai importante carti din domeniul marketingului, Introducere in Marketing de Philip Kotler.

A fondat în anul 2015 alături de un grup de tineri entuziaști Sports Business Academy, prima academie specializată pe industria de sports business din Europa de Est.

Intră pe https://www.CristianGheorghe.ro

Pentru a avea acces la material trebuie să aveți un cont DEMO sau să fiți abonat la unul dintre pachetele de acces.

Citeşte şi alte materiale asemănătoare


Copyright © 2015. All rights reserved.
back to top