10 pași despre networking în cadrul unei conferințe sau a unui eveniment sportiv

Sportul, în general, oferă oportunitatea de a face networking. Astfel, conceptul de networking sportiv nu putea să lipsească. Conferințele despre sport, galele și oricare evenimente destinate dezvoltării sportive, comunicării în sport sau celebrării sportului sunt generatori de potențial pentru afaceri. În industria sportivă, networkingul și comunicarea cu partenerii produc noi idei de marketing sportiv și creează noi legături între cluburi și echipe, între fani și sportivi sau chiar între sportivi de la echipele adverse.

Sports Business Academy este cel mai important eveniment al anului destinat networkingului între iubitorii sportului. Sports Business Academy nu este doar o conferință internațională de business sportiv și networking. SBA este un curs de management și marketing sportiv acreditat la nivelul Uniunii Europene.

Dacă dorești să cunoști mai multe despre networkingul sportiv, te invităm să accesezi cursul nostru “10 PASI DESPRE NETWORKING IN CADRUL UNEI CONFERINTE SAU A UNUI EVENIMENT SPORTIV”.

Pentru a avea acces la material trebuie să aveți un cont DEMO sau să fiți abonat la un pachet de acces VIP PASS, STUDENT PASS sau SPORT SUPORTER PASS.


Copyright © 2015. All rights reserved.
back to top