__________

Modul teoretic: Managementul financiar al entităţilor sportive

Managementul financiar este o parte esențială a managementul tuturor organizaţiilor, fie ele organizaţii care urmăresc profitul sau organizaţii non-profit. Managementul unui club sportiv are două valenţe, una economică şi una sportivă. Deciziile de management sportiv şi cele de management economic trebuie îndreptate spre o direcţie comună pentru a nu se afecta echilibrul general al clubului. Totuşi, un bun management economic duce la un bun management sportiv. De aceea, deciziile trebuie adoptate luându-se în considerare previziunile pe termen lung

Cristian Iliescu

Autor: Cristian Iliescu

Cristian Iliescu vine cu o bogată experienţă de peste 12 ani în managementul financiar, fiind Partener Audit&Assurance în cadrul BDO România.

Cristian Iliescu ocupa funcţia de Expert Financiar de peste 7 ani, acesta fiind implicat active în procesul de licenţiere a cluburilor din Liga 1, având o imagine obiectivă şi de ansamblu în ceea ce priveşte fluxurile financiare ale echipelor din cea mai importantă competiţie la nivel fotbalistic din România.

Intră pe https://www.bdo.ro

 

Pentru a avea acces la material trebuie să aveți un cont DEMO sau să fiți abonat la unul dintre pachetele de acces.

Citeşte şi alte materiale asemănătoare


Copyright © 2015. All rights reserved.
back to top