__________

13 tendinte legate de sport si stilul de viata sanatos in Romania - 2019

O scurta perspectiva asupra unor tendinte ce pot impacta mediul economic si social din Romania in 2019, legate de evolutia fenomenului sportiv si a orientarii populatiei catre un stil de viata sanatos.

Documentul este produs de Quantix Marketing Consulting, companie specializata in realizarea de cercetari de marketing pe aceste teme.

Studiaza despre cele 13 tendinte legate de sport si despre un stil de viata sanatos in Romania citind proiectul disponibil numai în platforma online Sports Business Academy. Referatul despre un stil de viata sanatos prin sport connsta intr-o prezentare PPT ce cuprinde informatii despre: alimentatie, program de antrenament, echilibrul intre trup, minte si suflet, active aging, dependenta de alimente bio si fumat.

Cosmin Nae

Autor: Cosmin Nae

Cosmin Nae activează în marketing din 1998, având experiență în numeroase sectoare. Are peste 10 ani de activitate în cadrul unor multinaționale de top (Citigroup, Vodafone), fondează Quantix în 2009, cu care dezvoltă servicii de consultanță pe research, strategie și branding.
Este Strategic Consultant pentru Kantar Millward Brown. Editor si colaborator pentru SMARK

Are mai multe initiative private in domeniul sportiv, fiind fondatorul magazinului HyperSport si organizatorul unor competitii mari precum Maratonul Bucegilor sau Maratonul Olteniei.


Participa la numeroase competitii sportive de amatori (6 maratoane la activ), fiind atras de alergare, cycling, triatlon sau tenis de camp.


Pasionat de sport, in 2014 demareaza un proiect prin care realizeaza cercetari periodice legate de practicarea sportului si viata sanatoasa.
Este furnizorul de insight-uri si analize pe acest domeniu, pentru un mare numar de companii de top, cu focus pe miscarea sportiva din Romania.

 

Pentru a avea acces la material trebuie să aveți un cont DEMO sau să fiți abonat la unul dintre pachetele de acces.

CITEȘTE SI ALTE MATERIALE ASEMĂNĂTOARE


Copyright © 2024. All rights reserved.
back to top