__________

Cum sa folosim emotia in ticketing, Mihnea Zaharia(2023)

Mihnea Zaharia

Autor: Mihnea Zaharia

Mihnea Zaharia este absolvent al Facultatii de Drept, cu o experiență de 15 ani în organizarea de evenimente, inclusiv festivaluri și concerte, a dezvoltat abilități solide în crearea de experiențe memorabile pentru participanți in aceasta perioada adunand peste 350 de evenimente, fiind membru sau ocupandu-se direct de echipele de implementare la evenimente precum: Saga, Electric Castle, Ed Sheeran sau diverse evenimente ale unor Filarmonici importante din Romania, precum si tabere de copii ce au gazduit peste 250.000 de elevi. Cu 10 ani de expertiză în domeniul ticketing-ului, a dobândit o înțelegere profundă a pieței și a nevoilor clienților, incercand sa ofer experiente unice in acest domeniu. 

Cu o experiență de 5 ani în ticketing-ul sportiv, a gestionat cu succes vânzările de bilete pentru diverse evenimente sportive de amploare. Timp de 2 ani, a ocupat poziția de Head of Events și Ticketing Director pentru FC Rapid București, unde a obținut un succes remarcabil. În 18 din cele 21 de meciuri, a reușit să atinga vânzarea integrală a biletelor, stabilind un record de abonamente vândute de o echipă de fotbal în sezonul 2022-2023. Departamentul pe care l-a construit pentru FC Rapid București a devenit un exemplu de excelență în cadrul Superligii României. In aceasta perioada de 5 ani, a avut 46 de meciuri pe plan intern si aproximativ 70 de meciuri pe plan international. 

A fost parte integrantă a departamentului de Ticketing la evenimente de calibru european precum EURO 2020 și EURO U21 - 2023, desfășurat în România și Georgia.

Pentru a avea acces la material trebuie să aveți un cont DEMO sau să fiți abonat la unul dintre pachetele de acces.

CITEȘTE SI ALTE MATERIALE ASEMĂNĂTOARE


Copyright © 2024. All rights reserved.
back to top