__________

Timisoreana - Povestea merge mai departe

Lector: Sorin Tudor, Brand Manager Timisoreana

Sorin Tudor

Autor: Sorin Tudor

Sorin Tudor face parte din echipa de marketing si este Brand Manager Timisoreana, fiind responsabil de intreaga platforma de fotbal a brandului (Adevaratii Eroi ai Fotbalului) si de parteneriatul cu Federatia Romana de Fotbal.

Incepand cu anul 2018, Timișoreana, berea românească cu cea mai îndelungată tradiție din România, de peste 300 de ani, își reîntărește susținerea pentru fotbalul românesc continuand parteneriatul cu Federația Română de Fotbal, în calitate de Sponsor Oficial al Cupei României dar devine si sponsor oficial al echipei nationale U21.

Sorin are o experienta de peste 6 in marketing dintre care, 4 ani alaturi de compania Ursus Breweries. Sorin face parte din echipa de brand dedicata Timisoreana si a pus bazele intregii platforme de fotbal Timisoreana implementand in 2019 doua campanii integrate cu acoperire nationala: “Adevaratii Eroi ai Fotbalului” in perioada  optimilor, semifinalei si finalei Cupei Romaniei (avand ca endorseri trei nume mari in fotbalul romanesc: Cristian Chivu, Adrian Ilie si Bogdan Lobont) si campania “Echipa mica e mare” in perioada campionatului European de fotbal U21 EURO 2019.  

Pentru a avea acces la material trebuie să aveți un cont DEMO sau să fiți abonat la unul dintre pachetele de acces.

CITEȘTE SI ALTE MATERIALE ASEMĂNĂTOARE


Copyright © 2024. All rights reserved.
back to top