__________

Sportul și viața sănătoasă în România, 2019

Quantix Marketing Consulting a lansat o nouă ediție a cercetării Sportul și Viața Sănătoasă în România. 

Studiul vine în completarea seriei inițiate în urmă cu peste 5 ani și surprinde starea actuală a modului cum se raportează românii la fenomenul sportiv, la adoptarea unui stil de viață sănătos.


”Cercetarea noastră continuă monitorizarea unor indicatori legați de relația populației cu sportul. Dat fiind interesul tot mai mare pe subiect, observat atât la nivelul omului de rând cât și al companiilor implicate în fenomen, ne face plăcere să venim cu un nou set de date proaspete, care să ajute deciziile luate în aceste arii. Ne adaptăm la trend și la cererile mediului de business, prin urmare, în această ediție, venim cu câteva elemente noi: realizăm o segmentare a populației din punct de vedere al raportării la activitatea sportivă, aprofundăm componenta de alimentație și viață sănătoasă, detaliem poziționarea brandurilor, pe mai multe categorii, din perspectiva asocierii cu sportul și viața sănătoasă.” – spune Cosmin Nae, unul dintre inițiatorii proiectului.

Cosmin Nae

Autor: Cosmin Nae

Cosmin Nae activează în marketing din 1998, având experiență în numeroase sectoare. Are peste 10 ani de activitate în cadrul unor multinaționale de top (Citigroup, Vodafone), fondează Quantix în 2009, cu care dezvoltă servicii de consultanță pe research, strategie și branding.
Este Strategic Consultant pentru Kantar Millward Brown. Editor si colaborator pentru SMARK

Are mai multe initiative private in domeniul sportiv, fiind fondatorul magazinului HyperSport si organizatorul unor competitii mari precum Maratonul Bucegilor sau Maratonul Olteniei.


Participa la numeroase competitii sportive de amatori (6 maratoane la activ), fiind atras de alergare, cycling, triatlon sau tenis de camp.


Pasionat de sport, in 2014 demareaza un proiect prin care realizeaza cercetari periodice legate de practicarea sportului si viata sanatoasa.
Este furnizorul de insight-uri si analize pe acest domeniu, pentru un mare numar de companii de top, cu focus pe miscarea sportiva din Romania.

 

Pentru a avea acces la material trebuie să aveți un cont DEMO sau să fiți abonat la unul dintre pachetele de acces.

CITEȘTE SI ALTE MATERIALE ASEMĂNĂTOARE


Copyright © 2024. All rights reserved.
back to top