__________

Drepturile comerciale ale influencerilor din sport

Lector: Ionut Polexe, General Manager ROTON Music

Ionut Polexe

Autor: Ionut Polexe

Ionut Polexe si-a inceput cariere in Vodafone si a ocupat diverse pozitii in zona de relatii cu clientii, strategie si managementul produselor.

Incepand cu anul 2010 activeaza in zona de management al drepturilor in cadrul uneia dintre cele mai vechi case de discuri din Romania, Roton Music. Actualul lui rol in Roton este acela de a coordona activitatile intregii echipe Roton.

In grupul Roton exista si o latura sportiva, reprezentata prin licenta excusiva pentru Romania a brandului de biciclete Giant. Impreuna cu echipa Roton - Giant, Ionut a coordonat si implementat in Romania o parte din activitatile de marketing ale brandului Gatorade in anul 2018 iar in calitate de Head of Business Development  a fost implicat in diferite evenimente sportive.

Il vei intalni pe Ionut in cadrul cursului nostru si ne va vorbi despre exploatarea popularitatii influencerilor. Vei afla cum sa alegi un influencer, cum sa il folosesti in proiecte, care sunt aspectele contractuale pe care trebuie sa le ai in vedere si vei afla de al el multe exemple practice.

Pentru a avea acces la material trebuie să aveți un cont DEMO sau să fiți abonat la unul dintre pachetele de acces.

CITEȘTE SI ALTE MATERIALE ASEMĂNĂTOARE


Copyright © 2024. All rights reserved.
back to top