__________

Studiu Merchandising

Sports Business Academy, prima academie de sports business din România și din Europa de Est, anunță lansarea analizei ce are in prim plan a II-a editie a studiului activitatii de merchandising al industriei fotbalistice romanesti.

In cadrul acestui studiu, s-a creat o baza de date ce contine informatii legate de preturile si categoriile de produse disponibile, atat pentru Romania, cat si pentru alte tari. Interpretarea acestor date ajuta la intelegerea situatiei curente din Romania in comparatie cu nivelul international. Analiza ia în considerare toate cluburile din Liga I – România şi o parte dintre cluburile istorice din ligile inferioare care au magazine online, precum şi echipele din campionatele europene: Premier League, Ligue 1, Bundesliga, Serie A.

Cristian Gheorghe

Autor: Cristian Gheorghe

Gheorghe Cristian este iniţiatorul primei școli de marketing sportiv în Academia de Studii Economice si Romania, este co-autor al manualului de Marketing Sportiv şi are o experienţă de peste 12 ani în fotbalul românesc la nivel de management.

A lansat primul rebranding si prima campanie sociala a unui club sportiv din Romania in anul 2006 (Iubeste Sportul!). A desfasurat foarte multe evenimente in calitate de organizator, inregistrand foarte multe recorduri la nivel de participanti: Alege Jucaria, Alearga pentru Viata, Olimpiada Liceelor McDonald's, Player Escort si Milan Junior Camp.

A fost implicat in vanzarea a peste 700 de evenimente sportive din Liga 1, Cupa Romaniei, Europa League, Echipa Nationala de Fotbal si Handbal ale Romaniei.

Campaniile sale au fost incluse in una dintre cele mai importante carti din domeniul marketingului, Introducere in Marketing de Philip Kotler.

A fondat în anul 2015 alături de un grup de tineri entuziaști Sports Business Academy, prima academie specializată pe industria de sports business din Europa de Est.

Intră pe https://www.CristianGheorghe.ro

Pentru a avea acces la material trebuie să aveți un cont DEMO sau să fiți abonat la unul dintre pachetele de acces.

CITEȘTE SI ALTE MATERIALE ASEMĂNĂTOARE


Copyright © 2024. All rights reserved.
back to top