__________

Pescuitul Sportiv de Competiție în România - Studiu de Caz

Cristian Pîndichi

Autor: Cristian Pîndichi

Cristian Pîndichi este născut în 1978 în Constanța și ocupă în acest moment funcția de Manager Sportiv în cadrul CS Top Star TT Constanța, club ce evoluează în Superliga Națională de Tenis de Masă pe echipe-masculin; cea mai mare performanță obținută fiind clasarea pe locul 3 în sezonul competițional 2017-2018, precum și medalii la Campionatele Naționale Individuale prin sportivii legitimați ai clubului.

Absolvent de drept și pasionat de sport și pescuit sportiv, își dedică mare parte din activitatea recreativă( iar mai nou și profesională) acestor activități, prin diverse mijloace și proiecte personale.

În anul 2019 a ocupat funcția de Președinte al Consiliului Director al Ligii Romane de Spinning, organismul care patronează și organizează Campionatul National Recreativ de Spinning- pescuit sportiv cu năluci artificiale la pești răpitori. În urma acestui campionat se stabilește lotul României care va lua parte la Campionatele Mondiale ( în diverse probe) organizate de Fips-Cips-Federația Internațională de Pescuit Sportiv ( Romania fiind campioană mondială în 2017 în Rusia).

În prezent este Președintele APS Tomis Constanța, asociație ce are ca scop declarat și asumat promovarea pescuitului sportiv în mod durabil și responsabil, acționând prin: participarea la competiții de pescuit sportiv, organizarea acestora, acțiuni de populare a apelor publice, acțiuni de inițiere și educare a copiilor în tainele pescuitului sportiv, și altele.

Este autorul unei lucrări specifice-Ghid practic de pescuit al șalăului cu năluci artificiale în Delta Dunării, în care sunt prezentate 33 de locuri de pescuit la șalău, metode de abordare a partidelor, tehnici de pescuit, echipamente dedicate, etc.

Creator de conținut pe domeniul pescuit sportiv și editor al APS Tomis ( www.aps-tomis.ro) începe în vara acestui an un proiect-Video Podcast (Youtube) intitulat Pescuit Vorbit. Conceptul a fost inspirat din comportamentul specific pasionaților, care atunci când nu pescuiesc, vorbesc despre pasiunea lor.

În anul 2019 a fost coordonatorul principal și organizatorul celei de-a doua etape a CN de Spinning din barcă desfășurat în Delta Dunării.

Pasiunea pentru sport a dus către participarea și absolvirea cursurilor Sports Business Academy în anul 2020. În 2021 obține și calificarea de Asistent PR și Comunicare.

Pentru a avea acces la material trebuie să aveți un cont DEMO sau să fiți abonat la unul dintre pachetele de acces.

CITEȘTE SI ALTE MATERIALE ASEMĂNĂTOARE


Copyright © 2024. All rights reserved.
back to top