__________

Tenisul întâlnește Design Thinking( Transylvania Open si Winners Open)

Mirel Alexa

Autor: Mirel Alexa

Mirel Alexa este directorul executiv al Sports Festival. Are o experiență de 17 ani în marketing, vânzări și organizare de evenimente.


Sports Festival a avut propria dinamică încă de la început, este evenimentul care a adus cu el o schimbare de perspectivă. Datorită lui, Mirel a învățat că trebuie să țină pasul cu industria sportului pentru a fi conectat atât cu performerii, cât și cu publicul, și că dacă vrei să fii relevant, trebuie să concentrezi o experiență de interacțiune de luni de zile în 4 zile intense, de festival.

A rezultat un eveniment de amploare, pregătit să ofere experiențe publicului, să folosească oportunitatea acesta pentru educație și învățare și să conecteze cea mai atractivă calitate a sportului, competitivitatea, cu divertismentul.


Dar, probabil, cel mai cunoscut proiect al Sports Festival rămâne Biletul de Sănătate, care și-a propus să transmită mesajul ”sportul înseamnă sănătate” într-un mod inedit, foarte prietenos: eliberarea unui bilet gratuit pentru mijloacele de transport, din Cluj-Napoca, în schimbul a 20 de genuflexiuni.


Sports Festival a inclus și a generat, datorită experienței acumulate, câteva evenimente sportive excepționale: Generația de Aur vs Barça Legends, U-BT – Panathinaikos Atena, League of the 4 – Basketball Tournement, Meciul demonstrativ al Simonei Halep și Winners Open. Cel din urmă a fost și marea provocare din 2021, un turneu de tenis WTA250, cu public, în plină pandemie.


Și pentru că lucrurile au mers foarte bine, a urmat organizarea unui nou turneu WTA250, în perioada 23-31 octombrie, Transylvania Open.


Cele două turnee au avut pe tabloul principal sportive consacrate, nume de top în ascensiune și s-au bucurat de un succes extraordinar în rândul publicului consumator de sport.

Pentru a avea acces la material trebuie să aveți un cont DEMO sau să fiți abonat la unul dintre pachetele de acces.

CITEȘTE SI ALTE MATERIALE ASEMĂNĂTOARE


Copyright © 2024. All rights reserved.
back to top