__________

Global vlogging. Amatori implicați în sport.(2016)

Radu Restivan a creat comunitatea 123Sport și este printre puținii vloggeri de sport din România. Cursul prezintă strategia cu care trebuie să comunici și să construiești o comunitate în sport.

Radu Restivan

Autor: Radu Restivan

Radu Restivan este Managing Partner la The Sports Architects, agenție de marketing sportiv care lucrează cu branduri precum Albalact, Under Armour, Mega Mall, Garmin și altele. Cu o experiență de peste 10 ani în comunicare sportivă, Radu a lucrat în mai multe agenții de profil până în 2018, când a decis să își deschidă propria agenție, care în prezent are o echipă de 7 oameni. Expertiza lui este construită în jurul strategiei de marketing sportiv, însă la agenție dezvoltă campanii de comunicare 360 (strategie, ATL, digital, social media).

Crede că România are un potențial imens în zona de marketing sportiv, iar digitalizarea sportului din ultimii ani poate avea un impact major atât asupra celor implicați direct în fenomen (atleți, cluburi, federații), cât și asupra felului în care brandurile ajung către consumatori. În același timp, el mizează pe branduri care își doresc campanii de comunicare eficiente și relevante, astfel încât rezultatele să fie maximizate. Pentru acest lucru este nevoie de existența unei strategii care să ofere un fir roșu și o umbrelă de comunicare, iar sub această umbrelă de comunicare să fie integrate toate acțiunile de brand.

În timpul liber, Radu este pasionat de alergare, fiind fondatorul 321sport #RunningCulture, dar și regizor și operator ale unor documentare video realizate sub umbrela 321sport, precum "La Cota 10000" sau "5778".

Mai multe informatii pe http://www.tsa.321sport.ro/

Pentru a avea acces la material trebuie să aveți un cont DEMO sau să fiți abonat la unul dintre pachetele de acces.

CITEȘTE SI ALTE MATERIALE ASEMĂNĂTOARE


Copyright © 2024. All rights reserved.
back to top