__________

Golf, an ever changing Landscape, and how it effects enterprise partners like Fortinet( Case Study), Steve O’Connor(2023)

Primul studiu de caz din Romania legat de golful sportiv, un workshop cu multe detalii despre ce presupune organizarea unui turneu si detaliile din spatele acestuia.

Steve O’Connor

Autor: Steve O’Connor

Steven O’Connor este Account Director la SPORTFIVE, acesta gestionează parteneriatele cu compania globală Cyber Security, Fortinet’s si DP World Tour.

În timpul carierei sale de 12 ani, a ocupat mai multe poziții în industria golfului și a sportului, începând cu un rol în European Tour Group, în special European Challenge Tour, in special pentru a ajuta viitoarele talente să ajungă la DP World Tour. Ultimele sale luni la European Tour Group au fost în echipa Ryder Cup Player Services, sprijinind echipa să câștige Ryder Cup la Paris.

După 5 ani în European Tour Group, s-a mutat la Right Formula Sports Consultancy, gestionând parteneriatul Hilton cu DP World Tour și echipa McLaren Racing. Alte proiecte la care a mai lucrat în această perioadă au inclus parteneriatul Logitech cu McLaren, parteneriatul Genpact cu Envision Virgin Racing și parteneriatul Loch Lomond Whisky cu The Open Championship.

Lucreaza de 2 ani in cadrul SPORTFIVE si face parte din echipa care gestionează și sustine parteneriatele globale ale Fortinet prin turneele de golf.

Pentru a avea acces la material trebuie să aveți un cont DEMO sau să fiți abonat la unul dintre pachetele de acces.

CITEȘTE SI ALTE MATERIALE ASEMĂNĂTOARE


Copyright © 2024. All rights reserved.
back to top