__________

Studiu de caz: Gala Trofeelor Alexandrion(2018)

Valentin Popescu prezintă implicarea Alexandrion Grup în sportul românesc prin Fundația Alexandrion. Singura gală dedicată sportului românesc este Gala Trofeelor Alexandrion unde se premiază cei mai buni 10 sportivi după rezultatele internaționale.


Află direct din cursul online cum se implică o companie privată în sport, cum se realizează parteneriatele strategice și ce poate oferi un sponsor unui club sportiv.

Valentin Popescu

Autor: Valentin Popescu

Valentin Popescu, licenţiat în Economie, Facultatea de Comerţ, Specializarea Marketing, din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti ( promoţia 1998-2002 ) şi masterand al specializării Marketing şi Comunicare în Afaceri ( promoţia 2002-2004), tot în cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti, acesta ocupand din iunie 2015 funcţia de director de marketing sportiv si comunicare din cadrul Alexandrion Grup România.

Cu o bogată experienţă în cadrul televiziunilor sportive, în trecut, acesta a ocupat funcţia de director de marketing la Gsp TV - Intact Group, ocupând de asemenea şi funcţia de Manager de produs  in cadruL gsp.ro şi producător de transmisiuni sportive/responsabil marketing sport în cadrul Antena 1 – Intact Group, brand manager la Pro TV – Media Pro Group.

Nu numai un fan al sportului, dar şi un practicant al acestuia, Valentin Popescu a jucat fotbal la diverse echipe din ligile secunde din România, in prezent face parte din lotul celor de la CSM Alexandria - liga 3.

Intră pe http://www.alexandrion.ro/

Pentru a avea acces la material trebuie să aveți un cont DEMO sau să fiți abonat la unul dintre pachetele de acces.

CITEȘTE SI ALTE MATERIALE ASEMĂNĂTOARE


Copyright © 2024. All rights reserved.
back to top