__________

Fenomenul eSports în România și în lume. FIFA și Electronic Arts(2018)

Brent Kroning prezintă fenomenul FIFA eSports din partea Electronic Arts. În ultimii 5 ani, eSports a devenit o industrie de miliarde de dolari. Descoperă ce reprezintă industria eSports în exclusivitate din cursul online.

Brent Koning

Autor: Brent Koning

Brent Koning este un veteran al industriei de gaming, având colaborări cu unele dintre cele mai mari nume din lumea jocurilor video, lucrând în toate domeniile din industrie, de la marketing și publicitate până la dezvoltarea jocurilor și esports (competiție de jocuri video). Ca lider al echipei FIFA Competitive Gaming din Vancouver & București, Brent și echipa sa au lansat cu succes seria FIFA Ultimate Team Championship în 2017, atrăgând 35 de milioane de spectatori prin intermediul evenimentelor și emisiunilor live și captând milioane de oameni prin jocul competitiv din cadrul FUT Champions.

Fotbalul este în ADN-ul său, fiind fost antrenor certificat UEFA.

În rolul său de astăzi, el îmbină pasiunea pentru sport cu oportunitățile care apar în cadrul jocurilor video competitive pentru a aduce lumii, în arena competitivă, cea mai populară franciză de jocuri video.

Pentru a avea acces la material trebuie să aveți un cont DEMO sau să fiți abonat la unul dintre pachetele de acces.

CITEȘTE SI ALTE MATERIALE ASEMĂNĂTOARE


Copyright © 2024. All rights reserved.
back to top