__________

Campion Mondial - Gianluca Zambrotta(2021)

Gianluca Zambrotta te introduce în vestiarul echipei care a câștigat titlul mondial și momentele dificile peste care au trecut pentru a cuceri cel mai important trofeu.
 
Invitat special: Ionuț Rada
Gianluca Zambrotta

Autor: Gianluca Zambrotta

Gianluca Zambrotta este Campion Mondial cu Italia si este printre putinii jucatori care se pot mandrii cu faptul ca au jucat la Juventus Torino, AC Milan si FC Barcelona.

El și-a început cariera cu clubul local Como în 1994 și a câștigat importanță în timp ce juca la Bari, ceea ce i-a adus un transfer la Juventus în 1999. În cele șapte sezoane cu clubul, a câștigat două titluri consecutive din Serie A și Supercoppa Italiana în 2002 și 2003, ajungând și în finala UEFA Champions League din 2003. Mai târziu a petrecut două sezoane cu Barcelona între 2006 și 2008, unde a câștigat Supercopa de España din 2006, înainte de a se întoarce în Italia pentru a juca la AC Milan, unde a câștigat al treilea titlu din Serie A și Supercoppa Italiana în 2011. A încheiat cariera sa după un sezon cu clubul elvețian Chiasso în 2014, pe care ulterior l-a si antrenat.

La nivel internațional, Zambrotta a jucat la trei Cupe Mondiale, trei Campionate Europene, Cupa Confederațiilor 2009 și Jocurile Olimpice de vară din 2000. El a făcut parte din echipa turneului Euro 2004. A câștigat Cupa Mondială din 2006 și a fost selectat în echipa turneului pentru performanțele sale.

Pentru a avea acces la material trebuie să aveți un cont DEMO sau să fiți abonat la unul dintre pachetele de acces.

CITEȘTE SI ALTE MATERIALE ASEMĂNĂTOARE


Copyright © 2024. All rights reserved.
back to top