__________

Sport, sănătate, educație si sustenabilitate - Valer Hancas(2020)

Valer Hancas prezinta actiunile Kaufland in zona de sustenabilitate si sport, dar si elementele care influenteaza selectarea proiectelor in care investesc.

 

Valer Hancaș

Autor: Valer Hancaș

Valer Hancaș, Director Comunicare & Corporate Affairs Kaufland România, este economist de profesie, pasionat de cifre și un orator plin de carismă, Valer Hancaș are o experiență de peste 16 ani în companii internaționale de retail.

De-a lungul timpului, Valer a deținut diferite poziții de management în compania Kaufland România, acumulând numeroase niveluri de expertiză în cadrul Departamentelor de Vânzări, Achiziții sau Marketing. În prezent, deține funcția de Director de  Comunicare & Corporate Affairs în cadrul Kaufland România în care activează de peste 14 ani.

Din această poziție, Valer coordonează toate activitățile de comunicare internă și externă, incluzând CSR și Public Affairs, atât pentru România, cât și Republica Moldova

Este adeptul interacțiunii directe și deschise cu oamenii, iar activitățile în care este implicat i se potrivesc ca o mănușă. De fiecare dată când i se oferă ocazia, comunică cu entuziasm despre ce înseamnă brandul și viziunea Kaufland. Având în vedere că strategia companiei Kaufland urmărește implicarea activă la nivelul comunității în următoarele direcții: probleme sociale, sănătate, educație, sport, protejarea mediului și susținerea producătorilor români, Valer Hancaș susține și promovează la nivel intern și extern și proiectele de CSR& Sponsorship ale companiei.

Mai mult, începând cu iulie 2017, Valer Hancaș este vicepreședinte în Comitetul Director al Global Compact Network România.

În 2019, a fost numit președinteIe IAA România și vicepreședinte al Asociației Marilor Rețele Comerciale din România (AMRCR).

Valer a participat în calitate de speaker la numeroase conferințe de profil, captivând de fiecare dată audiența printr-un stil de comunicare aparte deschis, jovial și plin de umor.

Pentru a avea acces la material trebuie să aveți un cont DEMO sau să fiți abonat la unul dintre pachetele de acces.

CITEȘTE SI ALTE MATERIALE ASEMĂNĂTOARE


Copyright © 2024. All rights reserved.
back to top