__________

From ZERO to HERO - Alin Huiu (2020)

Alin Huiu povestește despre primi pasi in managementul sportiv, despre prima gala Dynamite Fighting Show si pasiunea pentru competitiile auto.

 

Alin Huiu

Autor: Alin Huiu

Am început ca jurnalist, în 2004, în Valea Jiului pe când aveam 16 ani, iar odată cu începutul Facultății de Jurnalism, am devenit reporter al agenției de presă NewsIn. Din 2011, am devenit manager media al promoției de kickboxing Superkombat, care ulterior a fost cotată ca fiind cea mai bună din Europa. 
 
După 7 ani de experiență în Superkombat, din 2018, lucrez cu Cătălin Moroșanu la un nou brand Dynamite Fighting Show, promoție care a reușit să înregistreze cifre record în doar doi ani. Am organizat deja 8 evenimente, iar fiecare dintre ele a reușit să se poziționeze minim ca Top 5 audiențe ale zilei respective pe tv. De asemenea, în ceea ce privește numărul spectatorilor, aproape toate au fost sold out.
 
În paralel, am dezvoltat Campionatul Național de Drift, care a devenit primul campionat de motorsport transmis integral de o televiziune cu acoperire națională încă din 2018. În acest moment, campionatul se desfășoară în locații precum Palatul Parlamentului, Transalpina, Târgu Mureș etc, atrăgând piloți din toată Europa.

Pentru a avea acces la material trebuie să aveți un cont DEMO sau să fiți abonat la unul dintre pachetele de acces.

CITEȘTE SI ALTE MATERIALE ASEMĂNĂTOARE


Copyright © 2024. All rights reserved.
back to top