__________

Studiu de caz despre campania permanentă "Trimiteți copiii la sport!" și Revista Junior Sport(2018)

Beatrice Mercado prezintă cel mai complex sportiv pentru educație și cultură sportivă din România. Beatrice folosește marii campioni ca modele pentru copii. Ea prezintă modul de distribuție gratuită a revistelor astfel încât să păstreze empatia relației cu copiii.

Una dintre acțiunile Revistei Născut pentru Sport (fosta Junior Sport) este "Azi sunt proful tău de sport" prin intermediul căreia copiii au parte de o oră de sport altfel, alături de un campion și interacționează cu revista.

Beatrice Mercado

Autor: Beatrice Mercado

Beatrice Mercado este președintele Asociației Junior Sport, cel mai complex proiect din România de educație și cultură sportivă pentru copii.

Proiectul „Junior Sport” se desfășoară prin organizarea de evenimente de promovare sportivă, prin tipărirea Revistei „Junior Sport”, precum și prin dezvoltarea platformei online www.juniorsport.ro și a canalului de youtube „Revista Junior Sport”.

Printre proiectele semnate „Junior Sport” în cei 7 ani de activitate se numără: Cupa “Născut pentru Sport”, Balul Junior Sport și Caravana Junior Sport.

Pentru a avea acces la material trebuie să aveți un cont DEMO sau să fiți abonat la unul dintre pachetele de acces.

CITEȘTE SI ALTE MATERIALE ASEMĂNĂTOARE


Copyright © 2024. All rights reserved.
back to top