__________

Marketing la superlativ prin sport(2018)

Paul Markovits are peste 20 de ani de experienta in marketing, timp in care a coordonat branduri si companii importante precum Heineken, Procter&Gamble (Ariel, Tide, Bonux, Old Spice, Secret, Camay) sau Vodafone. El ocupa functia de vice-presedinte de marketing al United Romanian Breweries Bereprod (URBB), post din care gestioneaza strategia de marketing pentru toate marcile companiei, de la cele de bere, pana la cele de sucuri si apa minerala.

Paul ține un curs despre importanța folosirii conținutului video în marketingul sportiv. 

 

TIMP DE PARCURGERE
 
RECOMANDARE
 
59 DE MINUTE     
Paul Markovits

Autor: Paul Markovits

Paul Markovits este Marketing Vice – President in cadrul United Romanian Breweries Prod din 2014, dupa ce anterior a lucrat pentru companii precum Vodafone, Heineken sau P&G.

Detine o diploma de Master of Arts in International Marketing Communications la Graduate School of California State University, si o diploma de Master of Science la Universitatea Politehnica Bucuresti, precum si numeroase specializari in marketing si management.

Printre brandurile a caror strategie de marketing o coordoneaza din actuala functie se numara: Tuborg, Carlsberg, Guinness, Holsten, Skol, Somersby si Granini.

Intră pe: https://www.tuborg.ro

 

Pentru a avea acces la material trebuie să aveți un cont DEMO sau să fiți abonat la unul dintre pachetele de acces.

CITEȘTE SI ALTE MATERIALE ASEMĂNĂTOARE


Copyright © 2015. All rights reserved.
back to top