__________

Primii pași în management sportiv(2017)

Ionuț Georgescu a fost cel mai tânăr jurnalist sportiv din România, la 15 ani. Ionuț este primul manager din baschetul românesc care a finalizat Masterul organizat de Euroleague BasketballASESFOFT Ploiești este clubul alături de care a reușit cele mai mari performanțe. Un workshop legat de felul cum poți să intri în industria sportivă și să îți urmezi visul.

 

TIMP DE PARCURGERE
 
RECOMANDARE
 
53 DE MINUTE     
Ionuț Georgescu

Autor: Ionuț Georgescu

La 17 ani a creat primul site din România dedicat baschetului, iar un an mai târziu a fost angajat de Campioana României la baschet pentru a-i promova imaginea.

De la 18 ani, a început să lucreze pentru cea mai bună echipă de baschet din ţară, CSU Asesoft, urmand ca la varsta de 21 de ani sa devina Președintele Executiv al acestui club pentru o perioada de 5 ani, timp în care a câștigat 9 titluri de Campion ai României, 5 Cupe și 1 Supercupă.
Ascensiunea in cariera sa a fost urmata de ocuparea pozitiei de General Manager la CSM Steaua Bucuresti Eximbank in anul 2015, unde se poate mândri cu o medalie de bronz și una de argint in campionatul național.

Experiența sa internațională este legată de 11 campanii europene FIBA EuropeCup.

Este absolvent al FIBA Manager Academy și cursant al Sports Business MBA by EuropaLeague.

Pentru a avea acces la material trebuie să aveți un cont DEMO sau să fiți abonat la unul dintre pachetele de acces.

Citeşte şi alte materiale asemănătoare


Copyright © 2015. All rights reserved.
back to top