__________

Primii pași în management sportiv(2017)

Ionuț Georgescu a fost cel mai tânăr jurnalist sportiv din România, la 15 ani. Ionuț este primul manager din baschetul românesc care a finalizat Masterul organizat de Euroleague BasketballASESFOFT Ploiești este clubul alături de care a reușit cele mai mari performanțe. Un workshop legat de felul cum poți să intri în industria sportivă și să îți urmezi visul.

 

TIMP DE PARCURGERE
 
RECOMANDARE
 
53 DE MINUTE     
Ionuț Georgescu

Autor: Ionuț Georgescu

La 17 ani a pus umărul la crearea primului site din România dedicat baschetului, iar un an mai târziu a fost angajat de Campioana României la baschet pentru a-i promova imaginea.

De la 18 ani, a început să lucreze pentru cea mai bună echipă de baschet din ţară, CSU Asesoft, urmand ca la varsta de 21 de ani sa devina Președintele Executiv al acestui club pentru o perioada de 5 ani. În anii la Ploiești și în diferite funcții a câștigat 9 titluri de Campion ai României, 5 Cupe și o Supercupă.

Ascensiunea in cariera sa a fost urmata de ocuparea pozitiei de General Manager la CSM Steaua Bucuresti Eximbank in anul 2015, unde se poate mândri cu o medalie de bronz și două de argint in campionatul național. A continuat la BC CSU Sibiu, cu alte rezultate notabile (Cupa României, medalie de argint) de-a lungul a două sezoane în care Sibiul a stabilit recorduri în ceea ce privește numărul de sponsori (40), abonați (1500) și “Cea mai mare revistă din lume” conform Guinness World Records

În 2020 a preluat prin funcția de manager proiectul CSO Voluntari, club alături de care a cucerit alte două Cupe ale României și o nouă medalie de argint) 

Experiența sa internațională este legată de 11 campanii europene FIBA EuropeCup, Eurocup și ULEB Cup 

Este absolvent al FIBA Manager Academy, are un MBA in Sports Business la Euroleague Basketball Institute și Vytautas Magnus University și un Master de Direccion Deportiva en Baloncesto, la UCAM Murcia

Pentru a avea acces la material trebuie să aveți un cont DEMO sau să fiți abonat la unul dintre pachetele de acces.

CITEȘTE SI ALTE MATERIALE ASEMĂNĂTOARE


Copyright © 2015. All rights reserved.
back to top