__________

Transylvania Open si Winners Open - Studiu de Caz( 2021)

Patrick Ciorcilă și Mirel Alexa îți prezintă în detaliu strategia și toate detaliile legate de implementarea singurelor turnee de tenis internaționale din România din 2021.

Patrick Ciorcila

Autor: Patrick Ciorcila

Patrick Ciorcila a crescut pe terenul de tenis, iar la vârsta de 5 ani a pus pentru prima dată mâna pe o rachetă. De aici până la cele peste 100 de competiții internaționale la care a participat a mai fost un pas. În prezent, printre altele, este director al Winners Open și Transylvania Open, primele turnee WTA din istoria Clujului.

Patrick mai este și cofondator al Sports Festival și a lansat „Biletul pentru Sănătate”, o stație de autobuz smart care oferă oamenilor un bilet gratuit dacă fac 20 de genoflexiuni în fața aparatului. a reușit să organizeze în Cluj-Napoca competițiile Winners Open și Transylvania Open în circuitul WTA 250, două turnee de tenis, în premieră pentru clujeni, care s-au bucurat de un real succes.

Cele două evenimente pe care Patrick le coordonează sunt transmise în peste 150 de țări la nivel global și au buget de peste un milion de euro fiecare.

Pentru a avea acces la material trebuie să aveți un cont DEMO sau să fiți abonat la unul dintre pachetele de acces.

CITEȘTE SI ALTE MATERIALE ASEMĂNĂTOARE


Copyright © 2024. All rights reserved.
back to top