__________

Sportul de performanta, sacrificiile unei campioane, Cristina Pirv(2022)

Romania are putin sportivi care au devenit No.1 la nivel global si care au fost considerati cei mai buni la nivel planetar. In volei ne putem mandri doar cu Cristina Pirv si ispravile ei.

Cristina Pîrv

Autor: Cristina Pîrv

Cristina Pîrv este cea mai valoroasă jucătoare de volei din istoria României, fiind desemnată cea mai bună jucătoare din Europa. 


Speaker, coach motivațional, promotoare a unui stil de viață sănătos din care sportul nu lipsește, mamă și manager sunt câteva din rolurile pe care Cristina le are și care îi aduc bucurie. 


Mentalitatea de învingătoare, ambiția, munca depusă și voința au purtat-o în diferite colțuri ale lumii, evoluând și făcând performanță în echipe de top precum Dinamo București (România), Edilfornaciai San Lazzaro, Sabelli Conad, Reggio Calabria, Asystel Novara (Italia), RC Cannes (Franța) și MRV Minas Tenis Clube (Brazilia).


Cristina și-a început cariera sportivă de la 14 ani, adunând de-a lungul anilor medalii și titluri importante în palmares, fiind căpitanul echipei naționale ani la rând. Printre titlurile primite se numără: cea mai bună jucătoare a Cupei Braziliei (1990), a Campionatelor Europene din Austria (1990) şi din Italia (1998), a Cupei CEV (2003), dar si medalii de aur cu Dinamo București și MRV Minas Tenis Clube (Brazilia). In 2000 a castigat inclusiv Cupa Braziliei.


La revenirea în țară Cristina a pus bazele Academiei de Volei „Pirv11”, dorind să pună în aplicare cunoștințele pe care le-a acumulat de-a lungul anilor, în cluburile din străinatate din care a făcut parte. 

 

Pentru a avea acces la material trebuie să aveți un cont DEMO sau să fiți abonat la unul dintre pachetele de acces.

CITEȘTE SI ALTE MATERIALE ASEMĂNĂTOARE


Copyright © 2024. All rights reserved.
back to top