__________

Workshop de management sportiv în cadrul sportului de echipă(2017)

Nicolae Luca este unul dintre cei mai experimentați manageri din handbalul românesc, cursul abordează subiectul sportului de înaltă performanță. Aspectele atinse sunt: rolul unui manager de echipă în comunicarea între sportivi și conducerea clubului, confruntările meseriei de team manager și pașii necesari în atingerea înaltei performanțe în sporturile de echipă.

 

TIMP DE PARCURGERE
 
RECOMANDARE
 
68 DE MINUTE     
Nicolae Luca

Autor: Nicolae Luca

Nicolae Luca a ocupat în perioada 2006-2013 funcția de vicepreședinte la CS Oltchim Rm. Vâlcea, perioadă în care fosta campioană a României a câștigat Cupa Cupelor și Supercupa Europei ambele în 2007, a jucat finala Ligii Campionilor în 2010 și a fost prezentă în două semifinale ale Ligii Campionilor. Pe plan intern, fiind la conducerea echipei, Oltchim a cucerit șapte titluri de campioană și șase Cupe ale României.

În calitate de Team Manager al echipei de Handbal CSM București a câștigat Liga Campionilor Europeni, Liga Națională, Cupa României și SuperCupa României.

Nicolae Luca este absolventul programului de certificare ”European Handball Manager” din cadrul Universtitatii de Educatie Fizica si Sport din Koln, Germania realizat in colaborare cu European Handball Federation (EHF).

Pentru a avea acces la material trebuie să aveți un cont DEMO sau să fiți abonat la unul dintre pachetele de acces.

CITEȘTE SI ALTE MATERIALE ASEMĂNĂTOARE


Copyright © 2015. All rights reserved.
back to top