__________

Elementele principale din contractul unui sportiv - Emilian Hulubei( 2020)

Emilian Hulubei prezinta elementele principale din contractul unui sportiv.

 

Emilian Hulubei

Autor: Emilian Hulubei

Nascut la data de 04.10.1978 in Bacau.
 
Incepe fotbalul la varsta de 9 ani la clubul sportiv Steaua Bucuresti. Pana la varsta de 12 ani alterneaza intre posturile de fundas si portar. Dupa varsta de 12 ani devine un om de baza al echipei de juniori pe postul de libero. La varsta de 15 ani participa la prima actiune a nou infiintatei echipe nationale  U15 – UEFA78. A jucat in peste 60 de meciuri internationale la lotul UEFA78 fiind capitan de echipa atat la achipa de Club cat si la Echipa Nationala. 
La 18 ani debuteaza in Liga 1 jucand pentru echipa Chindia Targoviste.
De-a lungul carierei de profesionist a evoluat la cluburi ca Steaua Bucuresti, Chindia Targoviste, Drobeta Turnu Severin, Gloria Bistrita, Rm Valcea, Poli Timisoara, International Pitesti, Inter Gaz, Gloria Buzau si Poiana Campina.
In paralel cu cariera de fotbalist obtine si licenta de antrenor UEFA B. Dupa incheierea prematura a carierei de fotbalist, preia o grupa de copii si juniori din cadrul liceului Mircea Eliade cu care in doi ani termina pe locul 3 pe Bucuresti la categoria de varsta.
In 2008 este cooptat in echipa AFAN in functia de consilier sportiv. Dupa mai multe cursuri de specialitate, urmate in Slovenia si Olanda, este ales ca Prim-vicepresedinte al AFAN. La alegerile AFAN din 2013 este propus si votat ca Presedinte al Sindicatului Fotbalistilor (AFAN). 
In 2009 a facut parte din echipa de management si implementare a proiectului “Securitate Sociala si Formare Profesionala pentru Sportivi” un proiect sustinut din fonduri europene care s-a desfasurat in perioada 2009-2011 si care a avut ca principal obiectiv intocmirea unui raport cu privire la situatia reala a sportivilor la sfarsit de cariera.
 
In prezent detine functia de Presedinte al AFAN si al Federatiei Sindicale Sportul Romanesc, functia de Vicepresedinte la Blocul National Sindical si functia de membu in Comitetul Executiv al FRF.
 
Absolvent al Facultatii de Educatie Fizica si Sport si masterand al facultatii Londoneze Birkbeck.

Pentru a avea acces la material trebuie să aveți un cont DEMO sau să fiți abonat la unul dintre pachetele de acces.

CITEȘTE SI ALTE MATERIALE ASEMĂNĂTOARE


Copyright © 2024. All rights reserved.
back to top