__________

Campion in ring si in viață, Cătălin Moroșan(2019)

Cătălin Moroșan despre a fi campion in ring si in viață.

TIMP DE PARCURGERE
 
RECOMANDARE
 
47 DE MINUTE     
Catalin Morosan

Autor: Catalin Morosan

     Catalin Moroşan este unul dintre cei mai cunoscuți luptători români, deţinând recordul de victorii consecutive în Superkombat. A devenit primul român care a luptat într-un Grand Prix K1, la Budapesta, în 2008 şi în același an, primul român care a luptat în K1 Asia. Atunci a reușit o victorie imensă, câștigând, la Taipei, prin KO, în fața lui Junichi Sawaiashiki.


      Începand cu 2018, Moroșan a decis să organizeze personal galele în care luptă. A înființat Dynamite Fighting Show, promoție care a atras cele mai importante nume, Benny Adegbuyi, Andrei Stoica și Ion Pascu fiind printre cele mai cunoscute. Primele două evenimente s-au dovedit un succes de masă, atât cea de la București, cât și cea de la Piatra Neamț fiind lidere de audiență pe televiziune.


    Cătălin Moroşan este un exemplu de ambiţie sportivă şi spirit proactiv în ceea ce priveşte această industrie: “Sportul înseamnă sănătate, înainte de toate. Îmi permit să-i îndemn pe părinți să nu le fie teamă de accidentări posibile și să-și încurajeze copiii să practice un sport. Îmi vor mulțumi mai târziu. Sportul te pregătește pentru viață și îți definește caracterul. O înfrângere te motivează să te reorganizezi și să fii mai bun data viitoare. Prin sport, fiecare individ se face util, învață să socializeze și iese din propria carapace, numită singurătate.”

 

Pentru a avea acces la material trebuie să aveți un cont DEMO sau să fiți abonat la unul dintre pachetele de acces.

CITEȘTE SI ALTE MATERIALE ASEMĂNĂTOARE


Copyright © 2015. All rights reserved.
back to top